– Din specialist inom hudvård

Telefon: 070-2669559

MICROBLADING PHIBROWS 3D ÖGONBRYN

Nu kommer Vanessa Hallsten finnas tillgänglig på salongen en dag i månaden. Vanessa utför microblading med Phibrows metoden och produkter som är världsledande inom microblading. Vanessa är utbildad via PhiAcademy i Madrid, Spanien. Hon arbetar endast med PhiBrows produkter i behandlingarna. Pigmenten har en så kallad ”non-blooming effekt” vilket innebär att färgen aldrig kommer att sprida sig under huden. Pigmenten kommer heller aldrig slå över i rött/orange efter en längre tid, vilket andra pigment och märken kan ha tendens at göra.

PhiBrows är helt fria från tungmetaller, cancer och allergiframkallande ämnen. PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Pigmentering ersätter INTE en sminkning. Pigmentering är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som de befintliga strån. Att ha en fet och oljig hud är en nackdel inom Microblading. Du kan aldrig uppnå samma skarpa, krispiga strån som på en torrare hud.

Microblading håller mellan 6-12 månader för en fet hudtyp innan det är dags för en påfyllning. Ett annat alternativ för dig med fet hudtyp är kombi med shading. Det ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Denna behandling kräver ett återbesök inom 4-6 veckor som bokas i samband med din behandling.

Väljer man dessutom Phibrows Microblading kombo+shading, så skapas även en skuggning (shading) på huden samt strån(microblading) som man använder för att få ett naturligare resultat om man har glest eller ojämnt med strån.