COOLIFTING
Salong Evas hudvård

CooLifting - Effektiv behandling för yngre hy och omedelbart resultat.

CooLifting - 10 år yngre på 5 minuter


CooLiftingsystemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembraden i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelat hyaluronsyra (maturligt ämed som redan existerar i hud) djupt med i huden (Dermis). Detta fer en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.


Koldioxiden, som penetrerar huden, har en temperatur på -24 grader. Kylan, kombinerat med trycket, orsakar en termiskt chock i huden. Vi "simulerar" en köldskada (som alltså inte uppstår), som orsakar en termal chock och gör att huden ökar sin produktion av kollagen och elastin. Trycket, i kombination med kylan från koldioxiden samt de finfördelade aktiva ingridienserna i CooLifting-serumet, gör att blodkärlen först vidgas för att sedan dra ihop sig. Detta ökar hudens mikro-cirkulation, vilket har många fördelar - bland annat att mörka ringar under ögonen dämpas.


Hyaluronsyran fyller effektivt ut fina linjer och göra djupa rynkor mindre djupa, Detta ger ett omedelbart ansiktslyft.


CooLiftingbhandlingen ger mer återfuktad, slätare och jämnare hud. Hudens textur och elasticitet förbättras, huden blir mindre torr och åldringsprocessen går långsammare. Mörka ringar under ögonen blir mindre framträdande och påsigheter minskar.


CooLifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat.

- Linjer/rynkor såsom glabellan, nasolabiala vecken, längsgående rynkor i pannan och liner, - Påsar runt ögonen

- Mörkhet under ögonen


Resultatet är förstås individuellt och skiljer sig från person till person beroende på hudtyp, ålder och det allmäna hudtillståndet. En kurbehandling (som består av 4-8 behandlingar) håller upp till sex månader.

Man kan göra enstaka behandlingar som en "röda-mattan" behandling för ett tillfälligt ansiktslyft inför en stor fest, bröllop eller liknande, men bäst resultat med långsiktig effekt får man efter en kurbehandling om 4-8 behandlingar (beroende på hudtyp och ålder, mm)

Kur görs med en behandling i veckan, 4-8 veckor. DÄrefter gör du påfyllningar 1-2 gånger i månaden för att underhålla resultatet, eller väntar ca 6 månader och gör en ny kur. 
 

-Salong Evas Hudvård - 070 266 95 59 - Storgatan 23 A 592 30 Vadstena - eva@evashudvard.com -

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera