– Din specialist inom hudvård

Telefon: 070-266 95 59

Evy

”Sveriges säkraste solskydd”

EVY sunscreen mousse är en svensk uppfinning inom solskydd som passar för alla hudtyper. Den patenterade formulan ger överlägset skydd i solen och har flera unika egenskaper. EVY finns i styrkorna SPF 10, SPF 20 och SPF 30, SPF 30 kids samt som återfuktande aftersun mousse.

MYCKET LÅNGVARIGT SOLSKYDD

EVY skyddar mot värme, vind och vattenpåfrestningar och är extra lämplig för dig som vill vara aktiv i solen. Den bildar en unik skyddsbarriär som efterliknar hudens eget försvar. Formulan fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie krämer. Därför gnids den inte så lätt av vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket långvarigt skydd mot UVA och UVB strålar.

SVENSK TEKNOLOGI

EVY teknologin är utvecklad av svensk hudvårdsforskning, och tillverkas i Sverige. Innehåller ej parabener,nanopartiklar eller titandioxid.

Passar alla som är i solen

EVY technology är utvecklad för känslig hud men är lämplig för alla hudtyper, såväl barn som vuxna. Den passar även personer med extra känslig hy som inte tål vanliga solskyddsprodukter. EVY sunscreen mousse kan användas i hårbotten för tunnhåriga och för att skydda hårtopparna.

VÄLBEPRÖVAD AV SÅVÄL BARNFAMILJAR SOM ELITIDROTTARE

EVY sunscreen mousse blev utvalt som officiellt solskydd på EF-båtarna vid Whitbread Around The World, numera Volvo Ocean race under de 9 månaderna till havs. Under våren samarbetar vi med Volvo merchendise som säljer solskyddet runt om i världen under årets tävling. Expedition Robinson, Axa Adidas multisportteam och det svenska teamet i Atlantic Rowing Race har alla valt och använt produkterna under extrema förhållanden

REKOMMENDERAT AV HUDLÄKARE

EVYs produkter rekommenderas och säljs av många hudläkare till personer med soleksem och solallergi. Grundformeln för teknologin är medicintekniskt klassad, och finns för förutom som solskydd även för andra hudvårdsändamål. Vitiligoförbundet har utsett produkterna till det säkraste solskyddet på marknaden!

Passar alla som är i solen

EVY technology är bra för huden

EVY sunscreen mousse är lämplig både för ansikte och kropp. Den är lämplig under smink, torkar snabbt och är glans- och kladdfri, täpper inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är parfymfri. Formulan är fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande.

DRYG OCH LÄTTAPPLICERAD

EVY moussen är dubbelt så drygt i jämförelse med vanlig kräm. Den absorberas snabbt av huden och du använder därför lättare rätt mängd av solskydd i jämförelse med en kräm. Tack vare den bakteriesäkra förpackningen har produktern en mycket lång hållbarhet.

SÄKER TEKNIK

EVY technology innehåller organkemisk solskyddsfilter. Denna solfiltervariant som är mycket välbeprövad och godkänd av myndigheter Sverige och runt om i världen. Filtret ger ett extra stabilt skydd mot UVA strålar, vilket betyder att det inte bryts ner lika lätt i solen som många fysikaliska skydd samtidigt som det är en mycket låg halt av solfilter i produkterna och högsta möjliga UVA skydd. Därav är de luktfria och rekommenderas av hudläkare till solkänsliga personer. EVY sunscreen mousse har varit marknadsledande på Island sedan många år.

Bli säkert solbrun

Den som vill få vacker långvarig solbrun färg behöver skydda huden från att brännas. Så fort en hudskada har uppstått, skyndar huden sig att återbilda en ny hud för att bli av med den skadad huden. Redan om några dagar kan huden flagnas till rosa hud. Proderm skyddar huden mot hudskador och melaninet i huden kan utveckla en vacker brun färg som håller länge. SPF 30 är för de allra känsligaste, SPF 20 passar dig som inte bränner dig så lätt.

UTSATTA OMRÅDEN

Olika delar utsätts olika mycket mot solen. Schalar, hattar och täckande kläder kan ge både skydd och svalka i stark sol. Använd gärna SPF 30 i ansiktet och på partier som hals och axlar om du vill få en solbrun färg men ändå skydda mot solens åldrande och uttorkande effekt.

FORTSÄTT SKYDDA DIG!

Tänk på att när du har blivit solbrun behövs fortfarande ett solskydd mot UVA-strålar, som skadar huden trots din solbränna. Skydda huden jämnt, SPF 10 passar dig som redan har hunnit få en fin färg.

Klicka här för att komma till EVY’S hemsida