– Din specialist inom hudvård

Telefon: 070-266 95 59

Tandblekning – Megawhite blue fusion

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula. Behandlingen ger samma resultat som hos
tandläkaren, men är snabbare och är 100% smärtfri. Det här är den nya generationens tandblekning som är både säker och effektiv och smidig att använda.

Megawhite är en kosmetisk salongstandblekning anpassad för salonger och estetiska kliniker.

Nya Megawhite Blue Fusion är den snabbaste teknologin inom tandblekning på marknaden. Den har en unik förfylld blekskena med Blue fusion gel.
Gelen är väteperoxidfri och är skonsam mot tänder och tandkött. Den nya formulan har avancerad blå katalysatoraktivering kombinerat med revolutionerande lufthålsteknologi. Den producerar starkare, snabbare och djupare resultat på så lite som 15 minuter.

Huvudingrediensen är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. I kombination med att det effektiva LED ljuset från 520 nano whitening Machine kommer i kontakt med den unika Blue fusion gelen, så sätter katalsysatoraktiveringen i gelen igång och frisätter syre, som snabbare skapar tryck och tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningarna.
Den unika Blue fusion formulan i kombination med LED ljuset, accelererar processen samtidigt som den skonsamt tar bort missfärgningar i tandens yta utan att skada tanden, tandkött eller emaljen.