– Din specialist inom hudvård

Telefon: 070-266 95 59

Salong Evas Hudvård, Vadstena

Hos Evas hudvård kan du avnjuta avkopplande behandlingar som utförs med professionella produkter. Här är du som kund i fokus och min målsättning är att din stund i salongen ska vara avkopplande och njutbar.

Som undersköterska, auktoriserad hud och spa-terapeut vid Internationell beautyschool of Sweden, samt diplomerad fotvårdsterapeut inom medicinsk fotvård, erbjuder jag behandlingar för hela kroppen från topp till tå. Ansiktsbehandlingar, frans och brynfärgning, vaxning, eller varför inte en ansiktslyftning med hjälp av avancerad teknik – utan att använda kirurgiska ingrepp eller massage med varma lavastenar.

Jag använder väl beprövade metoder och produkter och har Exuviance som främsta märke och det är Exuviance produkter som används vid samtliga behandlingar.
Exuviance, som betyder cellförnyelse, används av dermatologer och plastikkirurger över hela världen. Exuviance är den nya generationen AHA, kallad PHA. Denna PHA är en polyhydroxysyra som är en naturligt förekommande sockersyra i huden. Detta, till skillnad mot den tidigare generationen AHA (alfahydroxysyror), gör att den passar alla typer av hudar, även den mest känsliga.
Exuviance förminskar förekomsten av fina linjer och rynkor, Exuviance motverkar acne, oren hy, ärr, pigmentfläckar, atopiska eksem samt rosacea, med mera.
För huden säljer jag produkter ur hela Exuviance sortiment och hjälper dig, både kvinna och man, att hitta rätt produkt för just din hud.

Jag säljer även produkter från bareMinerals, som är en make up serie som bygger på rena mineraler från naturen – känns naturlig, ser naturlig ut!

Tack vare sitt naturliga innehåll är bareMinerals perfekt för alla hudtyper och åldrar