– Din specialist inom hudvård

Telefon: 070-266 95 59

Infuzion – en kombination av fillers och skinbooster

En uppfräschning av antingen ansikte, hals, dekolletage eller händerna, helt utan nålar! Istället för att genomlida rodnad, svullnad, nålstick, bedövning, smärta och blåmärken kan du behandlas med metoden infuzion. Det är en kombination av effekterna som fillers och skinbooster ger, men utan biverkningar.

I metoden används ett serum som heter Cytocare 532. Det innehåller hyaluronsyra och hela 52 olika vitaminer och mineraler. Med hjälp av serumet får huden otroliga mängder fukt vilket stimulerar produktionen av kroppens naturliga proteiner, elastin och kollagen. Proteinet är det som gör huden fyllig, elastisk och fräsch.

Serumet appliceras i ansiktet med hjälp av en roller och galvanisk ström som slussas ned 3mm djupt i huden. Applikationen, rollern, når på så vis varje enskild cell. Eftersom den också är helt utan nålar kan vi komma närmare ögonen och andra känsliga punkter.

Vi rekommenderar tre behandlingar med en veckas mellanrum för att resultatet ska räcka i sex månader. Sedan krävs bara en behandling var sjätte månad för att hålla uppe det fina resultatet.

Infuzions effekter

  • Motverkar mörka ringar
  • Fyller ut håligheter under ögonen
  • Behandlar fasthet och elasticiteten i huden
  • Behandlar kråksparkar och andra fina linjer
  • Behandlar torr hy och jämnar ut linjer
  • Fräschar upp och ger lyster
  • Ger jämnare hudton och textur

Vi erbjuder också multifuzion. Det är en kombination av microneedling och infuzion. Behandlingen ger ytterligare effekt då infuzion kan träna djupare ner i huden efter microneedling. Det utförs alltså först innan infuzion tar vid. Vill du stimulera produktionen av din huds naturliga proteiner eller strama upp din åldrande hy? Då är multifuzion perfekt!